Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο» στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

«Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο» στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου

photo : Jo Black
Την Πέμπτη 18 Μαρτίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων  παρουσιάζει τον σκηνοθέτη Ιωσήφ Βαρδάκη και τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη Παναγιώτη Χριστόπουλο, στη Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου, στο πλαίσιο του κύκλου των διαλέξεων «Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο».Στις διαλέξεις αυτές πραγματοποιείται ανάπτυξη και ανάλυση της σχέσης της λογοτεχνίας με τον κινηματογράφο και το θέατρο, μέσα από σχετικά βιβλία, με αναλυτική προσέγγιση στο έργο σκηνοθετών, σεναριογράφων και συγγραφέων.
Ο σκηνοθέτης Ιωσήφ Βαρδάκης και ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Παναγιώτης Χριστόπουλος, θα  μιλήσουν για  την ταλαντούχα δεσποινίς Χάισμιθ, από το ομώνυμο θεατρικό έργο του τελευταίου, «Πατρίσια Χάισμιθ: Εισαγωγή στο σασπένς».
Πληροφορίες- κρατήσεις θέσεων στο τηλ.  2106983905-6
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου: Πανόρμου 59
Ώρες έναρξης:  19.00Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.