Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη

photo : Jo Black
Μελωδίες από σπουδαίες συνθέσεις του μουσικού ρομαντισμού θα πλημμυρίσουν τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου,την Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας με έργα κορυφαίων συνθετών του καλλιτεχνικού κινήματος της Δυτικής Ευρώπης, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Στη συναυλία η Συμφωνική Ορχήστρα θα ερμηνεύσει  την Εισαγωγή από το μουσικό δράμα Ταγχώυζερ του Richard Wagner, τη Συμφωνία αρ. 8 («Μεγάλη») σε ντο μείζονα του Franz Schubert και το Διπλό Κοντσέρτο για βιολί και βιόλα του Max Bruch με σολίστ τη Στέλλα Τσάνη (βιολί) και τον Ηλία Σδούκο (βιόλα).
Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 9243760.
Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αίθουσα «Μηχανουργείο» (Δ12): Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση: Μετρό Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Ώρα:20.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.