Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εξέταση και ενημέρωση όλο το 2016 για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δωρεάν εξέταση και ενημέρωση όλο το 2016 για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C

Με στόχους την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την ΜKΟ RRAXIS συνεχίζουν σε συστηματική βάση την ενημέρωση και δωρεάν εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες Β και C.
Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, από τις 18:00 ως τις 21:00, η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και να κάνουν ανώνυμα, ανώδυνα και δωρεάν, το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων των συγκεκριμένων ιών. Η συνεργασία θα διαρκέσει όλο το 2016 και η δράση θα επαναλαμβάνεται την 1η Παρασκευή κάθε μήνα. Πληροφορίες, τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής 2104954814.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.