Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη δωρεάν μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για άτομα άνω των 50 ετών στο Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Έναρξη δωρεάν μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για άτομα άνω των 50 ετών στο Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Ξεκινάει στο Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού το πρόγραμμα «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ»,  για δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και τάμπλετ για άτομα άνω των 50 ετών.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Οργάνωση “50 και Ελλάς” με την υποστήριξη της COSMOTE, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και την ενίσχυση της ψηφιακής πρόσβασης για όλους τους πολίτες.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές ώρες σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο στην οδό  Δωδεκανήσου & Μουσουνίτσης 10, στους Αγίους Αναργύρους (ΚΕΚ Αγίων Αναργύρων).
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού άνω των 50 ετών, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καθόλου τη χρήση των Η/Υ και τάμπλετ. Με το τέλος των μαθημάτων θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η προεγγραφή. Δηλώσεις συμμετοχής για το νέο κύκλο μαθημάτων που ξεκινά τέλος Ιανουαρίου γίνονται καθημερινά στα εξής τηλέφωνα:
210-2690170 (Α΄ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων), 210-2316100 (Β'  ΚΑΠΗ) , 210 2614033 (Γ' ΚΑΠΗ), 210
2315240 (Α'  ΚΑΠΗ Καματερού) και 213 2039921 (Κοινωνική Υπηρεσία).
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00 – 14.00 με την “50και Ελλάς” στο τηλέφωνο 211- 7100203.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.