Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συνεχίζεται η δράση "Μαζεύουμε καπάκια"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζεται η δράση "Μαζεύουμε καπάκια"

Ο Δήμος Αχαρνών με τη βοήθεια των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης συνεχίζει τη δράση  "Μαζεύουμε καπάκια".
Σε ειδικά διαμορφωμένα κιβώτια, τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όσο και στις σχολικές μονάδες,  μαθητές αλλά και πολίτες μπορούν να πετάξουν πλαστικά καπάκια από συσκευασίες τροφίμων.
Στόχος της δράσης "Μαζεύουμε καπάκια" είναι η συμπλήρωση ικανής ποσότητας καπακιών που θα επιτρέψουν την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου ή άλλων ιατρικών βοηθημάτων.
Με την είσοδο του 2016, η Διεύθυνση Καθαριότητα και Ανακύκλωσης συσκεύασε και απέστειλε τον πρώτο τόνο με πλαστικά καπάκια προς την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης.
Ο Δήμος Αχαρνών μέσω περιβαλλοντικών ενημερώσεων, ενθαρρύνει τους μαθητές των σχολείων  να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις ανακύκλωσης με σκοπό τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.