Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τα συγκροτήματα του Athens School Festival στην Τεχνόπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τα συγκροτήματα του Athens School Festival στην Τεχνόπολη

Ένας από τους πιο αγαπημένους μουσικούς θεσμούς της πόλης, το Athens School Festival, συναντά ξανά το κοινό του στη συναυλία που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη.
Στο Athens School Festival συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, τα οποία σε κάθε συναυλία εντυπωσιάζουν με το ταλέντο, την ενέργεια και τη ζωντάνια τους και ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές εναλλάσσοντας διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.).
Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία είναι:G.N.F., The Blancos, Loud Silence, Line Out, Music Virus, The Beanpoles, Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Simplefast.
Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Κτίριο Μηχανουργείο: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση: Μετρό Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Ώρα:18.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.