Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα: «Οι Συμβουλευτικοί Σταθμοί για την άνοια στην κοινότητα»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ημερίδα: «Οι Συμβουλευτικοί Σταθμοί για την άνοια στην κοινότητα»

Ημερίδα με θέμα «Οι Συμβουλευτικοί Σταθμοί για την άνοια στην κοινότητα» διοργανώνουν Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, η Εταιρία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων, στο Πνευματικό Kέντρο.
Στόχος της ημερίδας είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη άνοια, καθώς και η υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν  από άνοια και των οικογενειών τους.
Ομιλητές:
Σακκά Παρασκευή: Νευρολόγος- Ψυχίατρος, Πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια
Τουρίκη Ευγενία: Ψυχολόγος MSc
Παλαιολόγος Τάσος: Assistant Programme Officer BODOSAKI FOUNDATION
Ευθυμίου Αρετή: Ψυχολόγος
Λαβδάς Μιχάλης: Ψυχολόγος
Μαργιώτη Ελένη: Κλινική Νευροψυχολόγος
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Μαρία Στρατηγάκη ενώ η Υπεύθυνη Γραφείου Υγιών Πόλεων Δ. Αθηναίων Τσαπατσάρη Ευαγγελία θα κλείσει την Ημερίδα.
Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο συγχρηματοδοτεί και  τη λειτουργία των Συμβουλευτικών Σταθμών για την Άνοια στα δημοτικά ιατρεία του δήμου Αθηναίων στη Σόλωνος, στον Κολωνό και τα Πετράλωνα.
Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση: Ακαδημίας 50
Ώρα: 10.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.