Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Xριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεiς του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Santa Barbara Guitar Orchestra)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Xριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεiς του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Santa Barbara Guitar Orchestra)

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με ιδιαίτερη τιμή ζητήθηκε από το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας, να συμμετέχει με την Ορχήστρα Κιθαριστών «Santa Barbara Guitar Orchestra».
H Oρχήστρα Κιθαριστών του Δημοτικού μας Ωδείου θα παρουσιάσει στο φουαγιέ της αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ένα ταξίδι με μουσικές από όλο τον κόσμο, με αφορμή το πρώτο παγοδρόμιο στο αίθριο των Μουσών.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 και 19.00, σε συνεργασία με τον ΟΜΜΑ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.