Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Ελάτε να διαβάσουμε παρέα!» στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Ελάτε να διαβάσουμε παρέα!» στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στη Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11.30 για να διαβάσουν παρέα με τους εθελοντές και τις εθελόντριες του «Διαβάζοντας Μεγαλώνω» μερικά από τα πιο όμορφα παιδικά βιβλία.
Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, αλλά και τα μεγαλύτερα ή μικρότερα αδέλφια τους, που μπορούν να επισκεφτούν τη Βιβλιοθήκη και να διαβάσουν στο καθιστικό της όμορφα βιβλία.
Επίσης, τα παιδιά μπορούν να δανειστούν βιβλία για το σπίτι τους από 11.00 έως 14.00.
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη:
Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης
Τηλ.: 210-8810884, 210-8846011


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.