Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 10 - 18 ΕΤΩΝ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 10 - 18 ΕΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για Νέους
!
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συμμετέχει στον  Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας ΕΟΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΝΙΑ που είναι εταίρος στο ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο έργο «LADDER» (Local Authorities for Development Education and Αwareness Raising). Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος διοργανώνεται στην Ελλάδα διαγωνισμός για νέους 10-18 ετών με αντικείμενο τη δημιουργία ενός σλόγκαν, μιας εικόνας ή ενός βίντεο (1-2 λεπτών) για την ανάπτυξη.
Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημόσια έκφραση παιδιών και εφήβων για το πώς αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη σε τοπικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο που αναδύεται από τη λογική«Δρω τοπικά, σκέφτομαι και επιδρώ ευρωπαϊκά και παγκόσμια».
Ο διαγωνισμός συνδέεται θεματικά με την ανακήρυξη του 2015 ως το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη και την υιοθέτηση των Παγκόσμιων Αναπτυξιακών Στόχων και επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους νέους μας σχετικά με την καταπολέμηση της φτώχειας, την απασχόληση, το περιβάλλον, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διαπολιτισμικότητα, τη μετανάστευση, κλπ.
Ο νικητής/η νικήτρια από την Ελλάδα θα διαγωνιστεί με την εργασία του/της τους νικητές άλλων 26 χωρών ενώ οι πέντε πρώτοι (σε ευρωπαϊκό επίπεδο) θα λάβουν ως έπαθλο από έναiPad Air.
Προθεσμία υποβολής εργασιών : 9 Δεκεμβρίου 2015
Περισσότερες πληροφορίες : amfiktio@otenet.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.