Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Aτομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

2ο Aτομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Αχαρνών

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στις 16:30
Χώρος διεξαγωγής αγώνων:
Δημαρχείο Αχαρνών (αίθουσα εκδηλώσεων)
Συνδιοργανωτές: Δήμος Αχαρνών, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Αχαρνών. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
● Τα σχολεία θα πρέπει να αποστείλουν τις συμμετοχές των μαθητών τους μέχρι την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 στα email: blue_train9@yahoo.gr και eosachess@hotmail.gr.
● Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία των αγώνων με την παρουσία μισή ώρα πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης του 1ου γύρου.
● Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και την ημέρα των αγώνων μέχρι και τις 16:00. Όσοι προσέλθουν καθυστερημένα θα μπορούν να αγωνιστούν από το 2ο γύρο.
● Στους τρεις πρώτους κάθε τάξης-ομίλου καθώς και στο πρώτο κορίτσι κάθε τάξης-ομίλου θα δοθούν μετάλλια.
● Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.
● Επιπλέον θα υπάρξουν κύπελλα για το πρώτο Νηπιαγωγείο, τρία  καλύτερα Δημοτικά, για το πρώτο Γυμνάσιο και το πρώτο Λύκειο.
● Επίσης ποσοστό 20% των συμμετεχόντων θα προκριθεί απευθείας στην Τελική Φάση των Ατομικών Σχολικών Πρωταθλημάτων Αττικής 2016.
● Στην περίπτωση που κάποιος αγωνιστεί σε πάνω από ένα Περιφερειακό Προκριματικό Σχολικό, χάνει το δικαίωμα πρόκρισης στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.