Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ελεύθερα και δωρεάν σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ελεύθερα και δωρεάν σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας προχωρά στον προγραμματισμό ελεύθερων και δωρεάν σεμιναρίων Λαϊκής Επιμόρφωσης, που θα βελτιώσουν έμπρακτα την καθημερινότητα των δημοτών.
Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων, κάθε δημότης μας έχει την ευκαιρία να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του, μαθαίνοντας χρήσιμες καθημερινές τέχνες όπως:
• Πλέξιμο
• Κοπτική - ραπτική
• Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική
• Ξυλοκατασκευές & αναπαλαιώση επίπλων
• Ελαιοχρωματισμό & διακοσμητικές τεχνοτροπίες
• Φυτοκομία & εμβολιασμό φυτών (μπόλιασμα)
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη ανθρώπων της τρίτης ηλικίας του Δήμου, οι οποίοι θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες όχι απλώς γνώσεις από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, αλλά και εμπειρίες ζωής από τις προσωπικές τους διαδρομές.
Το πρόγραμμα σεμιναρίων ξεκινά με μαθήματα πλεξίματος με βελόνα. Τα μαθήματα πλεξίματος πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, στις 10 το πρωί, στο 3ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας (Αθανασίου Διάκου 97). Κάθε συμμετέχοντας καλείται να φέρει βελόνες και νήματα της επιλογής του.
Ολοκληρωμένο το πρόγραμμα σεμιναρίων Λαϊκής Επιμόρφωσης θα αναρτηθεί σύντομα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή ή και διδασκαλία έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο Τμήμα Προστασίας Ηλικιωμένων και Αλληλεγγύης Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο τηλέφωνο 210.5696511.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.