Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση δικαιούχων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση δικαιούχων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Αχαρνών λογω της  επικείμενης έναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, απευθύνει  πρόσκληση προς τους δικαιούχους οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις επόμενες παραγράφους, να υποβάλλουν αίτηση, προκειμένου, μετά από αξιολόγηση της αρμόδιας Επιτροπής, να κριθούν δικαιούχοι των υπηρεσιών του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.
 Κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα είναι η διαπίστωση της "απορίας", η οποία αποδεικνύεται από το εισόδημα, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες, όπως η οικογενειακή κατάσταση, η ασθένεια, οι συνθήκες στέγασης και διαβίωσης, τυχόν άλλα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, προβλήματα υγείας και αναπηρίας.
Δείτε εδώ  την πρόσκληση αναλυτικά


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.