Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Carmina Burana από τη Χορωδία του δήμου Αθηναίων στο θέατρο Παλλάς
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Carmina Burana από τη Χορωδία του δήμου Αθηναίων στο θέατρο Παλλάς

photo: Jo Black
Το εμβληματικό έργο του Carl Orff Carmina Burana, παρουσιάζει η Χορωδία του δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στην εκδοχή για σολίστες, χορωδία, παιδική χορωδία, δύο πιάνα και κρουστά, στο θέατρο Παλλάς.
H Χορωδία ερμηνεύει ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του 20ού αιώνα: τη σκηνική καντάτα Carmina Burana του Γερμανού συνθέτη Carl Orff (η εκδοχή αυτή παρουσιάζεται κατόπιν ειδικής άδειας των εκδόσεων Schott). Βασισμένο στην ομότιτλη μεσαιωνική ποιητική συλλογή, το έργο χαρακτηρίζεται για την εκφραστική του αμεσότητα και την έντονη θεατρικότητα, στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερα προσφιλές στο ευρύ κοινό, προσδίνοντάς του ένα διαχρονικό χαρακτήρα.
Με τη Χορωδία του δήμου Αθηναίων συμπράττουν οι σολίστες Μυρσίνη Μαργαρίτη (σοπράνο), Βασίλης Καβάγιας (τενόρος) και Χάρης Ανδριανός (βαρύτονος)
Πιάνα: Απόστολος Παληός και Στέφανος Νάσος
Κρουστά: Athens Percussion Group
Συμμετέχει η Νεανική Χορωδία Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης (διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλικού)
Μουσική διεύθυνση: Σταύρος Μπερής
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Κρατήσεις δελτίων εισόδου:στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr
Θέατρο Παλλάς: Πανεπιστημίου-City Link

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.