Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΕΦΗ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΕΦΗ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΕίσοδος με σειρά προτεραιότητας
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Πέμπτη 15- ώρα 19:30 Κινηματογραφική Λέσχη «Kes» Αφιέρωμα στον Κεν Λόουτς - Ο πολιτικοποιημένος σκηνοθέτης
 Πέμπτη 22 - ώρα 19:30 Κινηματογραφικό Λέσχη «Fatherland» Αφιέρωμα στον Κεν Λόουτς - Ο πολιτικοποιημένος σκηνοθέτης.
Δευτέρα 26 - ώρα 19:00 « Η., άλλη 28η Οκτωβρίου»
Ένα διαφορετικό αφιέρωμα στην Εθνική μας επέτειο, με την Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και τη Χορωδία των ΚΕ. ΦΙ.
Ενορχήστρωση- Δ/νση Ορχήστρας: Θάνος Μπένος
Επιμέλεια κειμένων & οπτικού υλικού: Χρήστος Μπολώσης
Αφήγηση κειμένων-Προετοηασία Χορωδίας: Χαρα Θεοδωρακάκη
Τραyούδι: Νίκη Μηλιαρά - Βίκυ Σακελλαριάδη.
Πέμπτη 29 - ώρα 19.30 Κινηματογραφική Λέσχη «Γη και Ελευθερία» Αφιέρωμα στον Κεν Λόουτς - Ο πολιτικοποιημένος σκηνοθέτης.

Παρασκευή 30 - ώρα 19:30 - «Αφιέρωνα στην 28η Οκτωβρίου» Ο Γιάννης Θωμόπουλος και η Γιώτα Βέη με ορχήστρα τριών οργάνων (πιάνο, πνευστά και Έγχορδο) σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο '40 το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια έπο το «Άξιον Εστί», του Οδυσσέα Ελύτη, μελοποιημένα από τον Μίκη Θεοδωράκη καθώς και δημοτικά τραγούδια που συνδέονται με τους αγώνες του λαού μας για την ελευθερία.
Σάββατο 31 - ώρα 19:30 Μουσική Εκδήλωση - «Τραγουδάμε, θυμώμαστε, γιορτάζουμε» Με οδηγό τη Γιώτα Βέη, οι θεατές της παράστασης καλούνται να θυμηθούν δημοτικά τραγούδα της πατρίδας τους και να τα τραγουδήσουν μαζί της σε μια βραδιά αφιερωμένη στην δημοτική ποίηση και το δημοτικό τραγούδι (Της Καλλιτεχνικής Εταιρείας ΑΡΓΩ «Ποίηση και μουσική»)
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Δευτέρα  2- 19:30 Θεατρική παράσταση - «Έξοδος»
Η παράσταση «Έξοδος», αναφέρεται στον αγώνα των γυναικών για την ελευθερία με ηρωίδες τη Μόσχω Τζαβέλα την Ηλέκτρα Αποστόλου, τη Μπουμπουλίνα, τη Μαντώ Μαυρογένους, τη Λέλα Καραγιάννη, Σουλιώτισσες και Μεσολογγίτισσες Εργάτριες καί ανώνυμες αγωνίστριες. Η 89χρονη αγωνίστρια Ζωή Πετροπούλου θα αφηγηθεί στη Θεατρική σκηνή τη δική της μάχη και ιστορία.
Πέμπτη 5 - ώρα 19:30 Κινηματογραφικό Λέσχη - «Η Μεγάλη Χίμαιρα» Αφιέρωμα οτον Ζαν Ρενουάρ Ό πατέρας του Γαλλικού κινηματογράφου. 
Σάββατο7-ώρα 19:30 Αφιέρωμα σε Λαϊκούς Χορούς και στον Ελληνικό Κινηματογράφο από το Εργαστήρι Λαϊκών και Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Περιστερίου.
Κυριακή 8- ώρα 11:00 Παιδική παράσταση - «Τα Τρία Γουρουνάκια» Οι μικροί Θεατές Ζουν το παραμύθι, βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς σε μα διαδραστική παράσταση από το Θέατρο L&S.
Πέμπτη 12 - ώρα 19:30 Κινηματογραφική Λέσχη - «Το Ανθρώπινο Κτήνος» Αφιέρωμα στον Ζαν Ρενουάρ - Ο πατέρας τον Γαλλικού κινηματογράφου.
Σάββατο 14 - ώρα 19:30 Αφιέρωμα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης από το Εθνικό Ωδείο (παράρτημα Περιστερίου) Επιμέλεια Παντελής Γούσας.
Κυριακή 15 -ώρα 11:00 Παιδική παράσταση - «Πέτα. Λούδα!» Το θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "People & Pupρets Svit" παρουσιάζει μια παράσταση με κούκλες. Θέατρο σκιών, ζωγραφική με άμμο και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.
Πέμπτη 19 - ώρα 19:30 Κινηματογραφική Λέσχη -«Ο Κανόνας του Παιχνιδιού»
Αφιέρωμα στον Ζαν Ρενουόρ - Ο πατέρας του Γαλλικού κινηματογράφου.
 Σάββατο 21- ώρα 17:00 Παράσταση Καραγκιόζη - «Το Μεγάλο Πανηγύρι»
Θέατρο σκιών από το θίασο του Ηλία Καρελλα
Κυριακή 22- ώρα 11:00 παιδική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά
 «Το νεράκι καθαρίζω τη ζωή παντού χαρίζω» Ένα οικολογικό παραμύθι, όπου τα παιδιά ανεβαίνουν στην σκηνή, μαθαίνουν για το νερό και την σπουδαιότητα του.
Δευτέρα 23 - ώρα 19:30 «Τι να θυμηθώ. τι να ξεχάσω» Αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Απόστολο Καλδάρα από την Ορχήστρα Έντεχνης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου  Περιστερίου.
Πέμπτη 26 - ώρα 19:30 Κινηματογραφική Λέσχη - «Γυμνή Αλήθεια» Αφιέρωμα στον Πίτερ Σέλερς - Μια υποκριτική ιδιοφυΐα.
Σάββατο 28 - ώρα 17:00 Παράσταση μαριονέτας - «Μόyλης» Το θέατρο μαριονέτας, "ΓΚΟΤΣΗ" μας παρουσιάζει την ιστορία του Μόγλη. σε ένα έργο - ύμνο για την φύση, την διαφορετικότητα και τη φιλία.
Κυριακή 29 - ώρα 11:00 Παιδική Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά « Τι χτυπάς και κλαις! Ποντικάκι πες τι Θες» Το φημισμένο παραμύθι τον 'Οσκαρ Γουάιλντ που θα μάθει την αξία της αλληλεγγύης, της αυτοθυσίας και της φιλίας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Πέμπτη 3 - ώρα 19:30 Κινηματογραφική Λέσχη - «Κλέφτες και Αστυνόμοι» Αφιέρωμα στον Πίτερ Σέλερς- Μια υποκριτική ιδιοφυΐα.
Παρασκευή 4 - α 19:30 Αφιέρωμα στη Νεολαία
 Ρορ - Rock συναυλία  με τους ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ
'Ένα κράμα μουσικών από διάφορες μουσικές σχολές. οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα προσωπικό ύφος με επιρροές από την rοk σκηνή των 80s έως και σήμερα.
Σάββατο 5 - ώρα 17:00 Παράσταση Καραγκιόζη - «Τα Κάλαντα τον Καραγκιόζη» θέατρο Σκιών από τον Θίασο του Ηλία Καρελλά.
 Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00.Παιδική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά «Το νεράκι καθαρίζω τη ζωή παντού χαρίζω». Ένα οικολογικό παραμύθι, όπου τα παιδιά ανεβαίνουν στην σκηνή, μαθαίνουν για το νερό και την σπουδαιότητα του.
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30. «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης». Μουσικό οδοιπορικό στη ζωή και το έργο του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη. Τραγουδούν: Κώστας Σκόνδρας κ.α.
Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30.Κινηματογραφική Λέσχη «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα». Αφιέρωμα στον Πίτερ Σέλερς - Μια υποκριτική ιδιοφυΐα
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30 «Βραδιά Φλαμένκο». Η διακεκριμένη και βραβευμένη καθηγήτρια Δήμητρα Κασκάνη, υπότροφος Ισπανικών Θεσμών μας ταξιδεύει στην μαγεία του Φλογερού Χορού της Ιβηρικής, το Φλαμένκο. Μαζί της ομάδα καλλιτεχνών με χορό και ζωντανή μουσική.
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Χορός των Καλικαντζάρων». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00Παιδική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά. «Τι χτυπάς και κλαις! Ποντικάκι πες τι θες». Το φημισμένο παραμύθι του Όσκαρ Γουάιλντ που θα μάθει την αξία της αλληλεγγύης, της αυτοθυσίας και της φιλίας.
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30Κινηματογραφική Λέσχη «Να είσαι εκεί κύριε Τσανς». Αφιέρωμα στον Πίτερ Σέλερς - Μια υποκριτική ιδιοφυΐα.
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30 «Χριστούγεννα σημαίνουν». Οι Χορωδίες Ενηλίκων και Παιδική του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου ενώνουν τις φωνές τους σ’ ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00.Παράσταση μαριονέτας «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει τον Αλαντίν, σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και άφθονο γέλιο.
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00.Παιδική παράσταση «Ο Καμπουράκος και οι Καλικάντζαροι». Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30. «Swing for Christmas». Γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε jazz ήχο μας μεταφέρουν στη λάμψη των εορτών. Ορχήστρα Μοντέρνας Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει». Κουκλοθέατρο και εργαστήριο κατασκευής κούκλας από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα».
Σάββατο 2 Ιανουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Το Γλέντι για τον Νέο Χρόνο». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά
Κυριακή 3 Ιανουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει». Κουκλοθέατρο και εργαστήριο κατασκευής κούκλας από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»
Σάββατο 9 Ιανουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Πινόκιο». Αστείρευτο γέλιο αλλά και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους, μέσα από τις περιπέτειες του γνωστού σε όλους μας Πινόκιο από το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ”.
Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ώρα 11:00.Παιδική παράσταση «…Με νιαρ με γουφ και γκαρ γκαρ γκαρ». Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής
Σάββατο 16 Ιανουαρίου, ώρα 17:00.Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά
Κυριακή 17 Ιανουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Η επιστροφή των παραμυθιών». Ένα έργο που παρουσιάζει με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο, την συμπόρευση βιβλίου και νέας τεχνολογίας από το Θέατρο ΜΠΟΕΜ.
Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Πήτερ Παν». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πήτερ Παν, στην Χώρα του Ποτέ.
Κυριακή 24 Ιανουαρίου, ώρα 11:00.Παιδική παράσταση «Πολύχρωμο Παραμύθι». Μια ιστορία με χρώματα που τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να αγαπούν το ξεχωριστό, το διαφορετικό και το άλλο από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets Svit”.
Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ώρα 17:00.Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά.
Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Τα Τρία Γουρουνάκια»
Οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι, βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00.Παράσταση μαριονέτας «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας ταξιδεύει στην φανταστική Ατλαντίδα, σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, γέλιο και μηνύματα για τα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Η επιστροφή των παραμυθιών». Ένα έργο που παρουσιάζει με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο, την συμπόρευση βιβλίου και νέας τεχνολογίας από το Θέατρο ΜΠΟΕΜ.
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30. Αφιέρωμα στη Γιορτή της Αγάπης «InsideUs». H ομάδα “Around Us” παρουσιάζει ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία, και την προσωπική αλήθεια μέσα από μία χορευτική παράσταση που σχεδίασαν η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου και η Ελίνα Τσίμπρου.
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «…Με νιαρ με γουφ και γκαρ γκαρ γκαρ». Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής
Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30. «Ας μιλήσουν τα τραγούδια». Τραγούδια του Δήμου Μούτση μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται η πολυδιάστατη μουσική πορεία του συνθέτη, ερμηνευμένα από την Ορχήστρα Έντεχνης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου.
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ιστορίες του Δάσους». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει ένα έργο που αναφέρεται στην προστασία και την προσφορά του δάσος στον άνθρωπο.
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Τα Τρία Γουρουνάκια». Οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι, βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Μασκαράς». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά.
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Η επιστροφή των παραμυθιών». Ένα έργο που παρουσιάζει με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο, την συμπόρευση βιβλίου και νέας τεχνολογίας από το Θέατρο ΜΠΟΕΜ.
Σάββατο 5 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Χρυσομαλλούσα η Γοργόνα». Ένα έργο με μηνύματα κατανοητά στα παιδιά, για την μόλυνση των ακτών και του βυθού της θάλασσας από το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ”.
Κυριακή 6 Μαρτίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Πέτα, Λούδα!». Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets Svit” παρουσιάζει μια παράσταση με κούκλες, θέατρο σκιών, ζωγραφική με άμμο και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.
Δευτέρα 7 Μαρτίου, ώρα 19:30. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μουσικό αφιέρωμα για την προσφορά της Γυναίκας.
Σάββατο 12 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Το Γαϊτανάκι του Καραγκιόζη». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά
Κυριακή 13 Μαρτίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Βατραπουνζέλ». Το Θέατρο Ρετρό παρουσιάζει ένα χοροθεατρικό έργο, βασισμένο σε παραμύθια των Αδερφών Γκριμ.
Σάββατο 19 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει την ιστορία του μικρού πρίγκιπα, σε ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.