Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πολιτιστική εκδήλωση "Η αρπαγή της Ευρώπης"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Πολιτιστική εκδήλωση "Η αρπαγή της Ευρώπης"

Με θέμα «Η αρπαγή της Ευρώπης» από το ομώνυμο βιβλίο της Χρυσάνθης Σπυροπούλου - Σπανού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, πολιτιστική εκδήλωση στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (πλατεία Δημαρχείου, στάση μετρό «Περιστέρι»).
Την εκδήλωση, που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου θα συντονίσει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου.
Ομιλητές θα είναι οι: Τάσος Μακράτος (συγγραφέας – ποιητής και ερευνητής) και η Ελένη Συκά- Κοντόζογλου (συγγραφέας - ποιήτρια και εκδότρια).
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Μαρία Ταραλά (σοπράνο της Λυρικής Σκηνής), Στέφανος Φίλος (βιολί και τραγούδι) και Χαρούλα Τσαλπαρά (ακορντεόν και τραγούδι)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.