Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Eκδήλωση-Γιορτή για τη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Eκδήλωση-Γιορτή για τη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία

 Ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση-γιορτή του τμήματος ΑΜΕΑ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία που θα πραγματοποιηθεί :
 -την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 6.00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Εθν. Αντιστάσεως 61).
 Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:
- Αφήγηση παραμυθιού από την αφηγήτρια- εθελόντρια κα Βιολέττα Σολιδάκη με την συμμετοχή μαθητών από το 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης.
- Παρουσίαση του τραγουδιού “Τραγουδάμε από ψηλά” του μουσικού-εθελοντή κ. Σιμεών Μαϊστρέλη με την συμβολή μεικτής χορωδίας.
- Εργαστήριο Ευεξίας Γέλιου από τον πιστοποιημένο συντονιστή-εθελοντή κ. Ηλία Κουμπούνη.
 Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.