Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αιμοδοσία: πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής: Δευτέρα 12 &Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αιμοδοσία: πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής: Δευτέρα 12 &Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού

H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, 4:00μ.μ έως 8:00μ.μ και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 9:00π.μ έως 13:30μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη.
Το να δώσεις αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναι-μία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη. Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας από μας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Το αίμα που προσφέρεις εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα που θα μεταγγισθούν σε τρείς διαφορετικούς ασθενείς ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για τη θεραπεία τους.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.