Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Τρέξτε μαζί μας... 2°` ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Τρέξτε μαζί μας... 2°` ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ.
Αφετηρία-Τερματισμός: Πλατεία Δημαρχείου Σταθμός Μετρό "Περιστέρι"
Τηλέφωνο συμμετοχής: 210 5025380, 210 5062951, 210 5062958
email: opaap@peristeri.gr
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΑΓΩΝΕΣ
10.2 χιλιόμετρα και αγώνας 1000 μέτρα γκι ιο παιδιά
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Περιστέρι
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10:00 π.μ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18" έτος της ηλικίας τους, με δική τους ευθύνη και αφού έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις. Ειδικότερα τα παιδιά θα συμμετάσχουν με ευθύνη των γονέων τους. Η δήλωση συμμετοχή σας στον αγώνα θα γίνεται με αποστολή της σχετικής αίτησης με email: opaap@peristeri.gr
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5025380.210 5062951. 210 5062958
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 23/10/2015 σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία.
Η παλαβή των αριθμών συμμέτοχης Θα γίνει την ημέρα του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. στο χώρο της αφετηρίας.
ΕΠΑΘΛΑ Αγώνα δρόμου 10,2 χιλιομέτρων Οι τρεις πρώτοι της γενικής κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών Θα βραβευτούν με κύπελλο - μετάλλιο - Δίπλωμα.
Αγώνας δρόμου 1000 Μέτρων για παιδιά Θα βραβευτούν με κύπελλα - μετάλλια - δίπλωμα. πρώτος/η Δημοτικών- Γυμνασίων , δεύτερος/η - τρίτος/η με μετάλλια - δίπλωμα.
Όλοι οι συμμετέχοντες στα 10.2 χλμ. και στα 1000 μ. Θα λάβουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου 10.2 χλμ. Θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά.
ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ Σταθμοί εφοδιασμού με νερό ατομικής συσκευασίας θα υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή ανά 2 χλμ και στον τερματισμό.
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ Πρώτες βοήθειες Θα υπάρχουν με τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Εθελοντών Διασωστών) και των Προσκόπων Περιστερίου.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη. μι εκκίνηση και αφετηρία την πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο),

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΟΠΑΑΠ) Α.Π.Σ. "ΑΠΟΠΛΩΝ" ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Γ.Ο.Π "Γ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ" - Π.Α.Ο. "ΘΕΡΣΙΠΠΟΣ" ΑΣΠ. "ΗΛ. ΒΕΡΓΙΝΗΣ"


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.