Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέο Τμήμα, Αναπαλαίωσης & διακόσμησης μικρών επίπλων, στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο Τμήμα, Αναπαλαίωσης & διακόσμησης μικρών επίπλων, στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να δοθεί μια δεύτερη ζωή στο παλαιό έπιπλο, αλλάζοντας το ύφος αλλά ακόμη και την χρήση τους. Διαφορετικές πινελιές, νέα ή παλαιά πόμολα, ιδιαίτερα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ζωντανεύοντας το έπιπλο μέσα στο χώρο.
Ιδιότητες των υλικών (βερνίκια, χρώματα, κόλλες κ..α), τεχνικές παλαίωσης, θα παρουσιαστούν δίνοντας την επιλογή της χρήσης τους πάνω στην επιφάνεια του αντικειμένου, κατασκευάζοντας ένα προσωπικό δημιούργημα. Εισηγητής ο Δρ. Χρήστος Καρύδης, ο οποίος θα μας βοηθήσει να ξαναζωντανέψουμε και να επαναδιαμορφώσουμε όλα εκείνα τα μικρά έπιπλα (τραπεζάκια, κομοδίνα, κ.α.) ή τα διακοσμητικά αντικείμενα (κορνίζες, παντζούρια καθρέπτες κ.α.) που ανακαλύπτουμε στο δρόμο ή έχουμε στο σπίτι μας και που τα θεωρούμε παλιά ή εκτός μόδας. Πληροφορίες - Εγγραφές: 210 4970070 

 Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.