Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών από την Τράπεζα Χρόνου Κορυδαλλού Αγ. Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών από την Τράπεζα Χρόνου Κορυδαλλού Αγ. Βαρβάρας

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για την ενίσχυση των μικρών μαθητών, διοργανώνεται από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας, στα πλαίσια των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας από τον Όμιλο Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης.
Η Τράπεζα Χρόνου, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των ολοένα αυξανόμενων μελών και των εθελοντών της, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει και να διανείμει με κοινωνικά κριτήρια στα παιδιά οικογενειών των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Δήμου Κορυδαλλού:
- Σχολικά είδη
- Τσάντες & κασετίνες
- Είδη γραφείου
- Σχολικά βοηθήματα
 Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση.
Σημεία συλλογής το Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής έως 15.00 και στο Δημαρχείο, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής έως 20.00.
Η κοινωνική δομή της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00. Πληροφορίες για την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, καθώς και γενικά για τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213–2019377.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.