Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μαθήματα φωτογραφίας από το τμήμα Φωτογραφίας Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μαθήματα φωτογραφίας από το τμήμα Φωτογραφίας Δήμου Αχαρνών

Για τέταρτη χρονιά η ΔΗΚΕΑ σε συνεργασία με τον Γιώργο Συρσίρη συνεχίζει τα μαθήματα φωτογραφίας.
Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε αρχάριους, όσο και προχωρημένους ,σε αυτούς που θέλουν να μάθουν να χειρίζονται σωστά την φωτογραφική τους μηχανή , και ειδικότερα σε φωτογράφους που θέλουν να ασχοληθούν με τη καλλιτεχνική φωτογραφία ως μέσο έκφρασης.
Στα μαθήματα διδάσκονται η τεχνική τόσο της αναλογικής όσο και της ψηφιακής φωτογραφίας, με ιδιαίτερη όμως έμφαση στη ψηφιακή και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων περιλαμβάνει:

  • Αναφορές στην ιστορία της φωτογραφίας , στην αναλογική φωτογραφία και στο σκοτεινό θάλαμο , στην εμφάνιση ασπρόμαυρου φιλμ.
  • Στην λειτουργία και χειρισμό των ψηφιακών μηχανών,στους φακούς και στον σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό ,στο σύγχρονο ‘’ψηφιακό θάλαμο’’,
  • Στη διαδικασία λήψης, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά με φωτογραφίσεις - εργασίες με συγκεκριμένα θέματα και φωτογραφικές εξορμήσεις.
  • Την κριτική των φωτογραφιών των συμμετεχόντων στα μαθήματα .
  • Την Προσωπική επαφή με το έργο κλασικών φωτογράφων με τη συστηματική παρουσίαση του μέσω προβολών και με ανάλυση των φωτογραφιών.
Τα μαθήματα ξεκινάνε 29 Σεπτεμβρίου 2015 και τελειώνουν τέλος Μαΐου 2016 με την ετήσια έκθεση των μαθητών του τμήματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία των καλλιτεχνικών τμημάτων της ΔΗΚΕΑ ,
Αρχαίου Θεάτρου 42 (πρώην Σαλαμίνος) . Τηλ 210 2404730 , 



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.