Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ομάδες Γονέων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ομάδες Γονέων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού

Με στόχο την υποστήριξη των γονέων στο ρόλο τους στην οικογένεια, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνουν και φέτος Ομάδες Γονέων με συντονιστή τον ψυχολόγο Άγγελο Σπυρόπουλο.
Στις ομάδες θα συζητούνται θέματα που απασχολούν τους γονείς, όπως η ανάπτυξη των παιδιών, η διαχείριση οικογενειακών κρίσεων, οι επιπτώσεις της τεχνολογίας στα παιδιά, ο σχολικός εκφοβισμός και η αντιμετώπιση του, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αλλά και άλλα που μπορεί να απασχολούν τους γονείς και να τα θέσουν προς συζήτηση.
Οι εγγραφές γίνονται από 1 έως 8 Οκτωβρίου Ξενοφώντος και Πελοπίδα, 2ος όροφος, 9.00- 14.00. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2104963917-2104958947.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.