Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, ξεκινούν οι εγγραφές για το διδακτικό έτος 2015 - 2016 στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικής εκπαίδευσης – ατομικά και ομαδικά- ανεξάρτητα αν είναι δημότες Περιστερίου.
Προτεραιότητα εγγραφής έχουν οι ήδη φοιτούντες σπουδαστές, οι οποίοι πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για επανεγγραφή, το νωρίτερο δυνατόν. Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες – εγγραφές, στο κτήριο του Δημοτικού Ωδείου, Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού (κτίριο ΚΥΒΕ). Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Καθημερινά 9:00 – 20:00. Εγγραφές: Καθημερινά 13:00 – 20:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105783260-261.
E-mail: dimodeioperisteri@hotmail.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.