Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα προγράμματα τένις και στίβου για ενήλικες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα προγράμματα τένις και στίβου για ενήλικες

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που πραγματοποιεί στις οργανωμένες αθλητικές του εγκαταστάσεις  για παιδιά και ενήλικες, εκτός από τις Ακαδημίες Εκμάθησης Αθλημάτων, υλοποιεί για τους ενήλικες μαθήματα Αντισφαίρισης (τένις)  και προπονήσεις στίβου, καθώς και προγράμματα στίβου προετοιμασίας για Τ.Ε.Φ.Α.Α. και Στρατιωτικές Σχολές.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Το κόστος συμμετοχής για το άθλημα του τένις είναι τριάντα (30) ευρώ/μήνα, ενώ για το στίβο είκοσι (20) ευρώ/μήνα για τα προγράμματα της προετοιμασίας και δεκαπέντε (15) ευρώ/μήνα για τα προγράμματα των ενηλίκων (δύο προπονήσεις την εβδομάδα).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα γραφεία του Οργανισμού (Τμήμα Προγραμματισμού - Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού), στο τηλ. 210 5284874, από Δευτέρα έως Παρασκευή,  09:00 έως 15:00, καθώς και στα κατά τόπους Αθλητικά Κέντρα, που πραγματοποιούνται τα προγράμματα.
Αντισφαίριση (τένις)
Α.Κ. Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών) 210 3421260
745 Α.Κ. (Πλατεία Κρημνίτσης , Ελληνορώσων) 210 6711016
Α.Κ. Γουδή (Κανελλοπούλου & Κοκκινοπούλου 5) 210 7771990
518  Α.Κ. (Μητσάκη & Πολυλά – Α. Πατήσια) 210 2025684
Στίβος
Α.Κ. Αν. Τρίτσης (Πασσώβ 10, Γκράβα) 210 2287506


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.