Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ - Δωρεάν τεστ μνήμης στο Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ - Δωρεάν τεστ μνήμης στο Δήμο Περιστερίου

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου) ο Δήμος Περιστερίου, υπό την εποπτεία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Υγείας Γεωργίου Μπεκιάρη, σε συνεργασία με την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Αθηνών, το Κέντρο Ημέρας IASIS και τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:
Δωρεάν τεστ μνήμης - Τετάρτη 16 έως και Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015: Ειδικευμένοι επιστήμονες θα πραγματοποιούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το απόγευμα, στο 1ο ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου (Αχαΐας 4 & Απολλωνίας, Ανθούπολη.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, τηλ. 9011 40 41 51
Ενημερωτική ομιλία για τη νόσο Αλτσχάιμερ για το ευρύ κοινό Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Περιστερίου (Καραθεοδωρή & Εθνικής Αντιστάσεως), με Θέμα: « Η νόσος Aλτσχάιμερ μας αφορά όλους». Ομιλήτρια: Δρ. Π. Σακκά, νευρολόγος-ψυχίατρος, πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την άνοια – νόσο Αλτσχάιμερ.
Υπολογίζεται ότι περίπου το 8% του πληθυσμού άνω των 65 ετών πάσχει από άνοια και ειδικότερα από τη νόσο Αλτσχάιμερ που είναι η πιο συχνή μορφή άνοιας.
Η έγκαιρη διάγνωση είναι σημαντική για τον ασθενή και τους οικείους του γιατί τους επιτρέπει να ξεκινήσουν έγκαιρα φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές θεραπείες, να προγραμματίσουν το μέλλον με τη ρύθμιση νομικών, ιατρικών και οικονομικών θεμάτων, να εκπαιδευτούν ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την καθημερινότητά τους και να μειώσουν το συνολικό κόστος φροντίδας.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.