Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τα συγκροτήματα του 8ου Athens School Festival πλημμυρίζουν ξανά με μουσικές την πόλη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τα συγκροτήματα του 8ου Athens School Festival πλημμυρίζουν ξανά με μουσικές την πόλη

Με μία μεγάλη συναυλία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 7.30μ.μ. στην πλατεία Μοναστηρακίου ξεκινάει το 8ο Athens School Festival, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς θεσμούς της πόλης, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και με γεμάτες «τις μπαταρίες» τους, οι μαθητές ανεβαίνουν στη σκηνή και με αστείρευτη διάθεση, θετική ενέργεια και δυνατές μουσικές καλούν το κοινό να διασκεδάσει, εκπλήσσοντάς το με τις μουσικές τους ικανότητες.
Στο μουσικό θεσμό του Athens School Festival συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, αλλά και φοιτητικά σχήματα,
τα οποία σε κάθε live εντυπωσιάζουν με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους,
ενώ εναλλάσσοντας διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.) καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία είναι:
Amantes Amentes, Bazzinga, Coretheband, Jameson, The Delay, Κρυστάλλινες Σκιές και The Beanpoles
Πλατεία Μοναστηρακίου
'Ωρα:19.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.