Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αγώνας Δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού Race for the Cure Greece
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αγώνας Δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού Race for the Cure Greece

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης SusanG. Komen®,  για 7η συνεχή χρονιά τον Αγώνα SusanG. KomenGreeceRacefortheCure® 2015. Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο δίνουμε ξανά τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Στον 6οΑγώναGreeceRacefortheCure® 2014 συμμετείχαν 18.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά για να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού αλλά και τον γενικό γυναικείο πληθυσμό σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τα έσοδα του αγώνα για το έτος 2015 είναι:

  • Ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης που πραγματοποιούνται στους συλλόγους «Άλμα Ζωής» σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
  • Πρόγραμμα Ενημέρωσης – Έγκαιρης Διάγνωσης Καρκίνου του Μαστού σε Νέες Γυναίκες 20-39 ετών κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με την ΕΧΕΜ στα γραφεία των συλλόγων «Άλμα Ζωής» σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
  • Πρόγραμμα Γενετικής Συμβουλευτικής και Γονιδιακού Έλεγχου σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και πρώτου βαθμού συγγενείς τους σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.
  • Πρόγραμμα ενημερωτικών ομιλιών για τον καρκίνο του μαστού σε χώρους εργασίας.
  • Οργάνωση προγράμματος έρευνας και διεκδίκησης των δικαιωμάτων των γυναικών με καρκίνο μαστού με την στελέχωση από Νομικό Σύμβουλο.
Στόχος του 7ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου είναι η ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.
Γενικές πληροφορίες για τον αγώνα και τον τρόπο εγγραφών.
•ηλεκτρονικά στο www.greecerace.gr
•σ’ ένα από τα σημεία εγγραφών μας που βρίσκονται σε όλη την Αττική
Εγγραφή στον Αγώνα: 5€ / άτομο
Εγγραφή στον Αγώνα με chip χρονομέτρησης: 7€ / άτομο
Η εγγραφή περιλαμβάνει μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα
Συμμέτρεξε κι εσύ στον αγώνα…
  • Ως μέλος ομάδας , η οποία μπορεί να δημιουργηθεί με ατομική ή στα πλαίσια μιας Εταιρίας, ενός Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, μιας Πρεσβείας, ενός Συλλόγου/Μ.Κ.Ο., ενός Γυμναστηρίου/Αθλητικού Σωματείου ή με πρωτοβουλία μιας γυναίκας με εμπειρία καρκίνου του μαστού.
  • Δηλώνοντας την ατομική σου συμμετοχή για να στηρίξεις την μάχη που δίνει ο σύλλογος ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
  • Αν είσαι δρομέας, δήλωσε την συμμετοχή σου με chipχρονομέτρησης.
  • Αν είσαι γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού μπορείς να το δηλώσεις κατά την εγγραφή σου, αν το επιθυμείς, για να λάβεις το ροζ μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα.
Θυμήσου ότι η μεγαλύτερη ομάδα ανά κατηγορία λαμβάνει στην τελετή Λήξης του Αγώνα ειδικό βραβείο. Επίσης, η ομάδα που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό δωρεάς φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του αγώνα με κείμενο για την προσφορά της ενώ λαμβάνει στην τελετή Λήξης του Αγώνα και ειδικό βραβείο.
Λίγα λόγια για το «Άλμα Ζωής»
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη κερδοσκοπικό σωματείο που αποτελείται μόνο από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Για 27 χρόνια ενώνει τις γυναίκες ασθενείς που σιωπούσαν και τους παρέχει την στήριξη που χρειάζονται. Σήμερα, ο Σύλλογος έχει κατορθώσει οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού να μιλούν ανοιχτά για την νόσο, να ενημερώνονται για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και συμβάλλει με τον τρόπο του στη μείωση των θανάτων από αυτή την ασθένεια.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η Οργανωμένη Αλληλοβοήθεια, η Ψυχοκοινωνική Στήριξη τόσο της γυναίκας που νοσεί, όσο και των μελών της οικογένειας της, η Ενημέρωση για τον καρκίνο και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης, η Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των γυναικών που νοσούν ως προς τα ασφαλιστικά, παροχές ταμείων, εργασιακά και η Διεκδίκηση Ποιοτικής Φροντίδας.
Σας περιμένουμε όλους να συμμετρέξετε μαζί μας
ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Περισσότερες πληροφορίες για τον 7ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου GreeceRacefortheCure® 2015στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.grecerace.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.