Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία με τον Σπύρο Πολυκανδρίωτη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Συναυλία με τον Σπύρο Πολυκανδρίωτη

Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στο ρεμπέτικο, σμυρναίικο,παραδοσιακό και νησιωτικό τραγούδι με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη και το μουσικό του σχήμα, παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καλοκαίρι στην Αθήνα, την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 9μ.μ. στην πλατεία Πανόρμου (έξοδος μετρό).
Στη συναυλία θα ακουστούν ρεμπέτικα σμυρναίικα τραγούδια, καθώς και νησιώτικα και δημοτικά, που έχουν συνθέσει ρεμπέτες μουσικοί, ενώ το κοινό θα απολαύσει τη μαγεία της Βυζαντινής μουσικής, η οποία ταξιδεύει αναλλοίωτη στον χρόνο, αλλά και το μουσικό πλούτο που ο ελληνισμός της διασποράς κατάφερε να διασώσει.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.​Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.