Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Χαϊδαρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου, για δεύτερη χρονιά προτίθεται να λειτουργήσει απογευματινή ζώνη πρόσθετης εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που το έχουν ανάγκη και για πρώτη φορά, η δράση αυτή θέλουμε να αγκαλιάσει και παιδιά Δημοτικού.
Προτεραιότητα θα έχουν:
  •  οι μαθητές των μονογονεϊκών οικογενειών, 
  • μελών με ειδικές ανάγκες, 
  • ανέργων γονέων και οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. 
Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους και συνταξιούχους), κατόχους πτυχίων με αντίστοιχους τίτλους σπουδών, για να συνδράμουν εθελοντικά σε αυτή την πρωτοβουλία.
Στη προσπάθεια μας αυτή, ζητήσαμε τη συνδρομή όλων των αρμόδιων φορέων της εκπαίδευσης.
Η περσινή εμπειρία από τη λειτουργία της πρόσθετης εκπαιδευτικής βοήθειας σε πάνω από 70 μαθητές, βρήκε συγκινητική ανταπόκριση από εκπαιδευτικούς της πόλης μας. Φέτος επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε όλα τα μαθήματα, για να δώσουμε μια μικρή αλλά σημαντική ανάσα στα παιδιά των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες που κάθε χρόνο αυξάνονται.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από καθηγητές, δασκάλους, γονείς, μαθητές ή Διευθυντές σχολείων από 31 Αυγούστου έως και 5 Οκτώβρη στη Δ/νση Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο 213 2047237. Για την καλύτερη λειτουργία του φροντιστηρίου αλληλεγγύης, η Δημοτική Αρχή, θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες σύσκεψη με τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συνδράμουν.
Ταυτόχρονα μπροστά στην έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς η Δημοτική Αρχή απαιτεί από τους αρμόδιους φορείς και το Υπουργείο Παιδείας να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να λύσουν άμεσα το ζήτημα με την ανανέωση των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών ώστε να διασφαλιστεί η καθαριότητα των σχολείων και οι χιλιάδες σχολικές καθαρίστριες να μην μείνουν χωρίς μεροκάματο. Ένα πρόβλημα που λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία παραμένει άλυτο και περιπεπλεγμένο με βάση τις νομοθετικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.