Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 2015‐2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 2015‐2016

O Δήμος Ιλίου συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τίτλο «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 2015‐2016 με επιπλέον θέσεις και δύο νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς από τους οποίους ο ένας θα εγκαινιαστεί τη νέα σχολική χρονιά.
Το Πρόγραμμα επιδοτεί τις άνεργες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες μητέρες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απαλλαγούν από οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και να προηγηθούν στην επιλογή και κατάταξη του παιδιού τους στον Παιδικό Σταθμό που επιθυμούν.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται στην ΕΕΤΑΑ κατά το χρονικό διάστημα από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier).
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες, δείτε εδώ:
Αίτηση:
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2015/04082015_aitisi_goneis.doc
Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής:
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2015/04082015_aitisi_goneis_odigies.pdf
Επιλέξιμες δομές (Παιδικοί Σταθμοί):
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2015/20150804_domes-oristika/index.html


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.