Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2015-2016 (πρόγραμμα ΕΣΠΑ)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2015-2016 (πρόγραμμα ΕΣΠΑ)

Η Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΧ) σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου στα πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ, για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει την λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).
Καλούμε τις μητέρες παιδιών ηλικίας από εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο) έως 12 ετών, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προς την ΕΕΤΑΑ από τις 5 έως 18 Αυγούστου 2015.
Το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ των ΚΔΑΠ είναι δωρεάν για τις ωφελούμενες και πραγματοποιείται από 1/9/2015 μέχρι τις 31/7/2016.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, τις αιτήσεις σας και πως θα τις υποβάλλετε, καλέστε:
ΚΕΔΧ: 2132047364 (8πμ – 3μ.μ Δευτ – Παρ)
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για τα ΚΔΑΠ: Εδώ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.