Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: "Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε πολίτες και φορείς για εθελοντική προσφορά στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

"Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε πολίτες και φορείς για εθελοντική προσφορά στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων"

Ο Δήμος Αθηναίων λειτουργεί 25 Λέσχες Φιλίας, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες σε άτομα άνω των 60 ετών στα 7 διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων.
Με στόχο τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που προσφέρονται στα μέλη των Λεσχών καλούμε άτομα, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.) και εθελοντικές οργανώσεις που ενδιαφέρονται να προτείνουν δράσεις και αν το επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στους τομείς:

  • Δημιουργικές και βιωματικές δραστηριότητες
  • Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα
  • Προληπτικές εξετάσεις υγείας
  • Ενημερωτικές διαλέξεις
  • Διαγενεακές δραστηριότητες
  • Νομική συμβουλευτική
Η προσφορά υπηρεσιών αφορά την χρονική περίοδο Οκτώβριος 2015 μέχρι Ιούνιος 2016 και μπορεί να απευθύνεται σε μία ή περισσότερες Λέσχες Φιλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Λέσχες Φιλίας βλ. την ιστοσελίδα www.cityofathens.gr – Κάτοικοι – Τρίτη ηλικία ή/και απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του Γραφείου Ατόμων Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας, κ. Αννα Κωστοπούλου, στο τηλέφωνο 210 5210640 (akostopoulou@cityofathens.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και 10-09-2015 μέσω της κεντρικής αίτησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων. (https://www.cityofathens.gr/ethelontismos/symetoxh)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.