Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: inHeritage
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

inHeritage

Τριήμερη δράση με θέμα τη Βιομηχανική Κληρονομιά και την Καινοτομία, διοργανώνεται από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου, σε τρία μουσεία-χώρους βιομηχανικής κληρονομιάς: στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου (Αθήνα), στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου (Λαύριο) και στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου (Αγία Παρασκευή Λέσβου).
Ασχολείσαι με τις τέχνες και τον πολιτισμό; Έχεις νέες και καινοτόμες ιδέες; Είσαι εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες; Σου αρέσει να δουλεύεις ομαδικά; Σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις από κοντά ένα χώρο βιομηχανικής ιστορίας; Δήλωσε συμμετοχή στο inHeritage.
Το inHeritage σε προ(σ)καλεί να ανακαλύψεις έναν από τους πιο αντιπροσωπευτικούς χώρους βιομηχανικής κληρονομιάς της Ελλάδας, να περιηγηθείς σ’ αυτόν, να εμπνευστείς, να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, να μοιραστείς τις δικές σου καινοτόμες ιδέες και να σχεδιάσεις το δικό σου prototype!
Συνεργαζόμενοι φορείς:
-Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
-Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS
-Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
-Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου)
-Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 31 Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://events.innovathens.gr/apply/

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.