Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Two Saxes and the Drummer στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Two Saxes and the Drummer στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Ένας από τους διασημότερους ντράμερ παγκοσμίως, ο Ralf Peterson, ένας Έλληνας θρύλος της παγκόσμιας jazz σκηνής, o Δημήτρης Βασιλάκης και ένας δεξιοτέχνης του σαξοφώνου, ο Δημήτρης Τσάκας, συναντούν τη Big Band του δήμου Αθηναίων, στη μοναδική συναυλία “Two Saxes and the Drummer”, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού.
Η συναυλία Two Saxes and the Drummer πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων «Καλοκαίρι στην Αθήνα», που προσκαλεί τους λάτρεις της τζαζ να εξερευνήσουν την ατμοσφαιρική αυτή μουσική παρέα με τη Big Band και κορυφαίους καλλιτέχνες.
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μάνος Θεοδοσάκης
Θέατρο Κολωνού:Ιωαννίνων & Καπανέως, Στάση Μετρό: Σεπόλια
Ώρα: 21.00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.