Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Συναυλία-αφιέρωμα "90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Συναυλία-αφιέρωμα "90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης"

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και το διοικητικό συμβούλιο της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών σας προσκαλούν στη συναυλία-αφιέρωμα "90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης" που διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μουσικής καί τα γενέθλια του συνθέτη, επίτιμου δημότη των Αχαρνών.
Η εξαιρετική χορωδία  των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, υπό τη διεύθυνση του Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, θα ερμηνεύσει γνωστές και αγαπημένες  συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη.
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, ώρα 21.00
Δημοτικό αμφιθέατρο  "Μίκης Θεοδωράκης"
Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.