Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση βράβευσης των έργων του 1ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής "Νικόλαος Γύζης"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση βράβευσης των έργων του 1ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής "Νικόλαος Γύζης"

Η Διεύθυνση Νεολαίας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των έργων ζωγραφικής που ετοίμασαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας. Πρόκειται για τον 1ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Νικόλαος Γύζης» και το φετινό θέμα του Διαγωνισμού είναι οι «Τέσσερις Εποχές».
Τα έργα που ετοίμασαν τα παιδιά θα εκτίθονται το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου , στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου και η τελετή βράβευσης των έργων θα γίνει στις 8.00 μ.μ. Το ίδιο απόγευμα θα υπάρχει στο χώρο μουσική εκδήλωση-αφιέρωμα στον κινηματογράφο που θα παρουσιάσουν τα μουσικά τμήματα του Δήμου μας.
Βραβείο συμμετοχής (έπαινος) θα δοθεί σε όλα τα παιδιά κ ξεχωριστό βραβείο στα τρία έργα που θα ξεχωρίσουν.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.