Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Κορυδαλλού: Από τις 20 έως τις 31 Ιουλίου το πρόγραμμα Θαλάσσια Μπάνια
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Δήμος Κορυδαλλού: Από τις 20 έως τις 31 Ιουλίου το πρόγραμμα Θαλάσσια Μπάνια

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν ως τις 3 Ιουλίου, οι αιτήσεις εγγραφής στο πρόγραμμα «Θαλάσσια Μπάνια» που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δέκα μπάνια από 20 έως 31 Ιουλίου στην παραλία των Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας.
Προϋποθέσεις εγγραφής:
1. Λογαριασμός ΟΤΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ, για να βεβαιωθεί η διεύθυνση κατοικίας.
2. Μία πρόσφατη φωτογραφία.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, για να βεβαιωθεί ότι οι συμμετέχο-ντες στο πρόγραμμα είναι κάτοικοι ή δημότες.
4. Με την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσόν των 30 ευρώ για την συμμετοχή τους.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για: 1. Κατόχους βιβλιαρίου ανασφάλιστων (απορία πρόνοιας) με τα παιδιά τους προσκομίζοντας φωτοτυπία της βεβαίωσης οικονομικής αδυναμίας, καθώς και το ανανεωμένο βιβλιάριο. Οι δημότες που έχουν υπερβεί το 50ο έτος της ηλικίας τους, πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς.




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.