Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μία κοινωνική προσφορά στα "πρωτάκια" του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Μία κοινωνική προσφορά στα "πρωτάκια" του Δήμου Αχαρνών

Με σύνθημα "Είσαι πρωτάκι; Κερδίζεις 50% έκπτωση σε όποιο άθλημα σου αρέσει από τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών", ο Δήμος Αχαρνών εγκαινιάζει μία νέα πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη των οικογενειών με μικρά παιδιά που τώρα ξεκινούν το σχολείο, και οι οποίες έχουν αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις.
Η προσφορά απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που θα εγγραφούν εφέτος στην Α΄ τάξη του Δημοτικού, αφορά ένα άθλημα της αρεσκείας τους και ισχύει αποκλειστικά για το σχολικό έτος 2015-2016.
Η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του  Δήμου Αχαρνών απέστειλε ταχυδρομικά στα "πρωτάκια" που οι γονείς τους είναι Δημότες Αχαρνών, σχετική επιστολή με το καρτελάκι έκπτωσης και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους, το οποίο είναι απαραίτητο για την εγγραφή του παιδιού στην Α' τάξη του Δημοτικού.
Στόχος της κοινωνικής πρωτοβουλίας του Δήμου Αχαρνών είναι η μύηση των μικρών παιδιών στα αθλητικά ιδεώδη και σε έναν δημιουργικό τρόπο απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου τους, η εισαγωγή τους σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και άθλησης, που θα τα βοηθήσει μεγαλώνοντας να έχουν καλή φυσική κατάσταση και υγεία, καταπολεμώντας εγκαίρως την παιδική παχυσαρκία.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που εγκαινιάζουμε μία νέα πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς που απευθύνεται σε οικογένειες με μικρά παιδιά που τώρα θα πάνε σχολείο. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής μας για τη στήριξη του θεσμού της Οικογένειας και επιθυμία μας είναι να την αναπτύξουμε περαιτέρω και να την καθιερώσουμε ως θεσμό".
Πληροφορίες:
Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών | Τ: 210 2477900, 210 2406630 | Ε: npdd.11@gmail.com


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.