Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων στο δήμο Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων στο δήμο Αθηναίων

Προγράμματα υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων οργανώνει ο δήμος Αθηναίων, με στόχο την προστασία των αδέσποτων ζώων, η εγκατάλειψη των οποίων στους δρόμους της πόλης συνεχίζεται αμείωτη. Το πρόγραμμα υιοθεσίας στηρίζει η εταιρία MARS HELLAS.
Τίθεται έτσι σε ισχύ το πρόγραμμα PEDIGREE ADOPTION, σύμφωνα με το οποίο  υιοθετώντας ένα αδέσποτο σκύλο από το κυνοκομείο του δήμου Αθηναίων, παρέχονται στον ιδιοκτήτη του ζώου εμβολιασμός, στείρωση, εσωτερική – εξωτερική αποπαρασίτωση και σίτιση για 6 μήνες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται υπηρεσία Πρασίνου και Προστασίας Ζώων του δήμου Αθηναίων για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το πρόγραμμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:21052777504


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.