Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2015
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2015

Ο Δήμος Πετρούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε μια προσπάθεια να προσφέρει πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, με σεβασμό στις ανάγκες τους για παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.
Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι οικογένειες της Πετρούπολης, η Δημοτική αρχή στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός προσφέροντας το πρόγραμμα αυτό δωρεάν.
1. Απευθύνεται στους κατοίκους της Πετρούπολης
2. Η διάρκειά του είναι 5 εβδομάδες: από 22 Ιούνη έως και 24 Ιούλη 2015, και από τις 7.30 π.μ έως τις 15.30.
3. Θα λειτουργήσει σε 3 σχολεία της πόλης μας, 5ο ,7ο, και 10ο Δημοτικό και θα φιλοξενήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 έως και το 2009.
4. Υπεύθυνοι θα είναι παιδαγωγοί και καθηγητές ειδικοτήτων σε ομάδες 20 παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.
5. Το πρόγραμμα δεν το αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρεία, αλλά για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης.
6. Σε περίπτωση που η συμμετοχή ξεπεράσει τον μέγιστο αριθμό ωφελούμενων παιδιών, τότε θα δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς ή ο ένας γονέας, σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας.
Για την εγγραφή θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου φόρμα αίτησης ή θα την παραλάβετε από τα σχολεία των παιδιών σας, την οποία αφού συμπληρώσετε, θα την καταθέσετε με τους παρακάτω τρόπους:
Η Αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα δικαιολογητικά.
Αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά, θα γίνονται δεκτές:
1. Σε έντυπη μορφή στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου επί της οδού Κρήτης 2, για το διάστημα από 2/6 έως και 5/6/2015, 9:00 π.μ. – 14:00 στον 3ο όροφο.
ή
2. Ηλεκτρονικά στην διεύθυνση paideias_koin.pronoias@petroupoli.gov.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι σαρωμένα (scanner).
Απαραίτητα Συνοδευτικά έγγραφα:
1. Πιστοποιητικό γεννήσεως
2. Βεβαιώσεις εργασίας και των δύο γονέων, ή του ενός σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας, ή μισθοδοσία τελευταίας περιόδου.
3. Φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ.
4. Επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την μονογονεϊκή οικογένεια.
5. Βεβαίωση γιατρού για δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην υποβολή της αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν στις επόμενες 24 ώρες από την αποστολή της δεν λάβετε απάντηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνo 210 5064065.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στις 19:30μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονιών με τους υπευθύνους του
Δήμου, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, Λ. Πετρουπόλεως 168.

Νέο 14-05-2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ 2015 
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Καλοκαιρινών Παιδότοπων 2015.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στις 19:30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονιών με τους υπευθύνους του Δήμου, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, Λ. Πετρουπόλεως 168.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.