Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Κλινικός Έλεγχος Μαστού στις οικονομικά αδύναμες γυναίκες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Δωρεάν Κλινικός Έλεγχος Μαστού στις οικονομικά αδύναμες γυναίκες

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης ανακοινώνει ότι ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με τις Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, Πανελλήνια Εταιρεία για την πρόληψη του Καρκίνου «Στόχος–Πρόληψη» και Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», θα διενεργήσουν Δωρεάν Προληπτική Εξέταση Μαστού για τις οικονομικά αδύναμες γυναίκες.
Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλ. του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, 210-5704276 (κα Πανταζοπούλου και κα Μπεσχένη), μέχρι και τις 25 Μαΐου 2015.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.