Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση μνήμης «Η Πόλις εάλω»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Εκδήλωση μνήμης «Η Πόλις εάλω»

Στα πλαίσια της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου και του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για την άλωση της Κωνσταντινούπολης με τίτλο: «Η Πόλις εάλω», την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρου του Δημαρχείου (Καραθεοδωρή & Εθν. Αντιστάσεως, Σταθμός Μετρό "Περιστέρι". Είσοδος ελεύθερη.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Δρ. Χριστίνα-Παναγιώτα Μανωλέα με θέμα: «Η Δέσποινα ταράχτηκε και δάκρυσαν οι εικόνες: 29 Μαΐου 1453».
Επίσης, η χορωδία του 7ου Γυμνασίου Περιστερίου υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτρια Μουσικής –Θεολόγου Όλγας Γουβιέλου - Αμοργιανού θα αποδώσει ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια. Ακόμη, την εκδήλωση θα πλαισιώσουν αφηγηματικά χρονολογικά Ιστορικά βίντεο – αφιερώματα

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.