Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος TEST PAP στον Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος TEST PAP στον Δήμο Ιλίου

Καθώς η δημόσια υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα ζωής, ο Δήμος Ιλίου υλοποιεί διαρκώς δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες επικεντρώνονται στον τομέα της πρόληψης. Έτσι, από τη Μ. Δευτέρα 06 Απριλίου 2015 η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου Τεστ Παπανικολάου (TEST PAP) για το γυναικείο πληθυσμό, στη 2η Μονάδα των Δημοτικών Ιατρείων Ιλίου (Γρηγορίου Ε΄ 25, Ίλιον).
 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Τετάρτη (8:00π.μ.-12:00π.μ.) του μήνα, κατόπιν ραντεβού.
 Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Ελένη Αδάμ στο τηλέφωνο 210 2624090.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε:
«Για εμάς ο τομέας της πρόληψης είναι πολύ σημαντικός. Για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην έγκαιρη διάγνωση, αλλά και στην ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σε θέματα υγείας. Σε ότι αφορά τις γυναίκες, η πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας είναι καθοριστική στην προσέγγιση και αντιμετώπιση προκαρκινικών καταστάσεων, η οποία μπορεί να οδηγήσει έως και στην πλήρη ίαση από τη νόσο. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να προστατεύσουν την υγεία τους.»



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.