Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πασχαλινή συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας & Χορωδίας του δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Πασχαλινή συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας & Χορωδίας του δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη

Μία μοναδική μουσική εμπειρία, που συνδυάζει κλασικές και θρησκευτικές μελωδίες, προσφέρει η πασχαλινή συναυλία “Christus factus est” της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του δήμου Αθηναίων, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 5 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει θρησκευτικές συνθέσεις των Camille Saint-Saëns, Franz Liszt, Wolfgang Amadeus Mozart, Θεμιστοκλή Πολυκράτη, καθώς και ένα έργο που σπάνια παρουσιάζεται στην χώρα μας,  το Ρέκβιεμ του Anton Bruckner.
Συμμετέχουν οι σολίστ: Φλώρα Τζίνη (σοπράνο), Ελένη Δάβου (άλτο), Χρήστος Δελιζόνας (τενόρος) και Βασίλης Ασημακόπουλος (μπάσος)
Διδασκαλία Χορωδίας: Σταύρος Μπερής
Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 9243211.
Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη:Πειραιώς 138, Αθήνα
Ώρα:20.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.