Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 12η Πεζοπορία - Ανάβαση στην Πάρνηθα 2015
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

12η Πεζοπορία - Ανάβαση στην Πάρνηθα 2015

Η Δημοτική Φροντίδα (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου Αχαρνών, διοργανώνει στο όμορφο και ήρεμο περιβάλλον της Πάρνηθας, την «12η Πεζοπορία-Ανάβαση στην Πάρνηθα 2015» μέσα στα καταπράσινα έλατα, το καθαρό οξυγόνο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας  και το θόρυβο της πόλης, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.
Τόπος συγκέντρωσης : Δημαρχείο Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 & Αθ. Μπόσδα) ώρα: 08:00π.μ.
Διαδρομή Α΄(Εύκολη)
-  Σημείο εκκίνησης: Διασταύρωση Μόλας – Φλαμπουρίου.
-  Σημείο τερματισμού: Καταφύγιο Φλαμπούρι.   
Διαδρομή Β΄(Δύσκολη)
-   Σημείο εκκίνησης: Όρια Θρακομακεδόνων, οδός Καστοριάς.
-   Σημείο τερματισμού: Καταφύγιο Φλαμπούρι.
  • Η μεταφορά των πεζοπόρων από το Δημαρχείο στα σημεία εκκίνησης των διαδρομών, καθώς και από το σημείο τερματισμού των διαδρομών, προς το Δημαρχείο Αχαρνών, θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν δωρεάν.  
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα παπούτσια και καπέλο.
  • Κατά την εκκίνηση των διαδρομών θα δοθούν οδηγίες από το προσωπικό της ΔΗ.ΦΑ., οι οποίοι θα συνοδεύουν τους πεζοπόρους. Επίσης σε όλο το μήκος της διαδρομής θα παρευρίσκετε ιατρός και ο Ερυθρός Σταυρός.
  • Στο σημείο τερματισμού, οι πεζοπόροι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν την μοναδική θέα, το φυσικό τοπίο της Πάρνηθας καθώς και να συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές (βόλεϊ, ποδόσφαιρο κ.λ.π.).
  • Στους συμμετέχοντες θα προσφέρουμε δωρεάν σάντουιτς και νερό.
Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία της Δημοτικής Φροντίδας (Ν.Π.Δ.Δ.) Αχαρνών (Αγ. Τριάδος 39) από 27-04-2015  έως 06-05-2015.  Τηλ.: 210-2477900.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.