Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Παιδαγωγικές Δραστηριότητες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Δωρεάν Παιδαγωγικές Δραστηριότητες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Αθήνας

Παιδαγωγικές δραστηριότητες για μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, με στόχο την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, την προώθηση του σεβασμού στη διαφορετικότητα και την αρμονική συνύπαρξη, υλοποιεί, τις απογευματινές ώρες, σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και γειτονιές της Αθήνας, ο δήμος Αθηναίων το διάστημα από τις 4 Μαΐου έως και τις 30 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο αίτησης και να το καταθέσουν από την Παρασκευή 24 Απριλίου έως και την Τετάρτη 29 Απριλίου στην έδρα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Ρόδου 181, Σεπόλια, κατά τις ώρες από 7:30 έως 14:30 στο Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών, στον 4ο όροφο, πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 5150761.
Αιτήσεις θα γίνονται επίσης δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του προγράμματος.
Το έντυπο της αίτησης και ο κατάλογος των Παιδικών Σταθμών είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr  καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr
Διευκρινίζεται ότι οι παιδαγωγικές δραστηριότητες θα υλοποιούνται τα απογεύματα σε προκαθορισμένους βρεφονηπιακούς σταθμούς και περιλαμβάνουν:
•Παιχνίδια απ’ όλες τις χώρες
•Θεατρικό παιχνίδι
•Κουκλοθέατρο
•Μουσικοκινητική
•Χειροτεχνία με ανακυκλούμενα υλικά
•Χάρτες με ταξίδια από τους τόπους προέλευσης
•Παιχνίδια εκμάθησης ελληνικών
•Βιβλιοθήκη – γωνιά αφήγησης
Οι δράσεις υλοποιούνται  στο πλαίσιο του Έργου 1.4γ/13 με τίτλο «Προώθηση δημιουργικών δραστηριοτήτων νηπίων στις υφιστάμενες δομές των βρεφονηπιακών σταθμών με στόχο την αλληλεπίδραση παιδιών μεταναστών και γηγενών», που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2013 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, παράλληλα  σε πέντε πόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Νεάπολη –Συκεές, Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντης).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.