Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Στοματικός έλεγχος στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Δήμου Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Στοματικός έλεγχος στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Δήμου Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου δίνοντας βαρύτητα στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας συνεχίζει και επεκτείνει τα προγράμματα προληπτικής ιατρικής με δωρεάν στοματικό έλεγχο στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας (Κ.Α.Π.Η.), σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οδοντιατρικής – Τομέας Προσθετολογίας.
Το πρόγραμμα δωρεάν στοματικού ελέγχου απευθύνεται σε εξεταζόμενους ηλικίας 65 ετών και άνω, με προτεραιότητα στους ανασφάλιστους και χαμηλοσυνταξιούχους, στους οποίους θα δοθούν οδηγίες στοματικής φροντίδας, θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ ΚΑΠΗ (Δαναών 35, Ίλιον) με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και διάρκεια έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, κάθε Τετάρτη 9:30 - 13:30 και Παρασκευή 9:00 - 12:00 (ραντεβού ανά μισάωρο).
Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Ελένη Αδάμ στο τηλέφωνο 210 2624090.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.