Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΤΕΣΤ ΠΑΠ) ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ – ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΤΕΣΤ ΠΑΠ) ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ – ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

την Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρα 9.00 στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα Καματερού
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας  σε συνεργασία με τον  Σύλλογο  Επιστημόνων  Μαιών Μαιευτών Αθήνας  διοργανώνουν  Πρόγραμμα Προληπτικού Γυναικολογικού ελέγχου του τραχήλου της μήτρας   με την διενέργεια Τεστ Παπανικολάου.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την Πέμπτη  30  Απριλίου 2015  στον χώρο του ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα  (Πίνδου 32 Καματερό) και ώρα 9.00 πμ.
Απευθύνεται σε γυναίκες που ανήκουν στις ακόλουθες ομάδες πληθυσμού, όπως:  ανασφάλιστες, άπορες και άνεργες γυναίκες με χαμηλό εισόδημα. 
Δικαιολογητικά για δήλωση συμμετοχής:
Αποδεικτικό μονίμου κατοικίας (Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή βεβαίωση μονίμου κατοικίας.
Σε περίπτωση απορίας:  Bιβλιάριο πρόνοιας
Σε περίπτωση ανασφαλίστου: πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα και κάρτα  ανεργίας.
Σε περίπτωση ανεργίας: πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα και κάρτα  ανεργίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο Γραφείο της Κοινωνικής Μέριμνας, Λ. Φυλής 52 Καματερό  στα ακόλουθα  τηλέφωνα επικοινωνίας : 
     213.2039945,       213.2039946,  213.2039930 
Τον συντονισμό και την οργάνωση του παραπάνω προγράμματος έχει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Παντελιάς Νίκος. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.