Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων/δημοτών του Δήμου, διοργανώνει την 32η Εθελοντική Αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.
Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, ώρες από τις 9:00 έως τις 13:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους).
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) και Δημοτική Σύμβουλος Ξένη Κορόγιαννη, επισημαίνει ότι το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.
Καλεί όλους τους Περιστεριώτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή του Δήμου, έτσι ώστε το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αποτελέσει θεσμό πλέον στην τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.